RC Arabalar




Otomobil Tutkusunda bu yayınımızda da bir çok kişinin ilgi alanı olan ve ülkemizde de örneklerine rastlayabileceğimiz aynen Diecast Model Arabalar gibi gerçeğine çok benzeyen fakat belirli ölçeklerde küçültülmüş ama diecast araçlardan farklı olarak elektrikli veya yakıt ile çalışan motor bulunduran RC Arabaları inceleyeceğiz. 

Rc araçlar amaçlarına ve kullanım alanlarına göre ikiye ayrılır.

1-Drift için kullanılanlar
2- OffRoad için kullanılanlar



Drift İçin Kullanılanlar:

Drift için kullanılan yere yakın olur bu yüzden her alanda kullanılamaz. Kulanmak için düz, pürüzsüz ve mermer tarzı cilalı alanlar gerekir. Bunun nedeni ise aracın daha iyi kaymasını sağlamaktır. Bu araçları sade veya modifiye edilmiş olan orjinal şekilde alabilirsiniz ancak sade
bir araç alıp kendiniz de aksesuar ekleyebilirsiniz. Ülkemizde bu araçların ve bu araçlara ait aksesuar ve parçaların satıldığı yerler pek fazla olmasa da bulabileceğiniz yerler vardır.



OffRoad için kullanılanlar:

Birçok alanda kullanabilirsiniz bu yüzden kullanım alanları geniştir. Genelde toprak veya diğer malzemelerden yapılmış parkurlarda görebilirsiniz bu araçları. Bu araçlar yerden drift için kullanılanlara göre daha yüksektir ve lastikleri kalın ve geniştir. 
 Bu araçları da sade veya modifiye edilmiş olan orjinal şekilde alabilirsiniz. 





RC Araçlara Ait Bazı Resimler: 









Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Koni Tofaşlar

BMW e30 Resimleri

Honda S2000 Resimleri