Yeni BMW i8

BMW bu yılın sonbaharında satışa sunacağı İ8 modelinde karanlık bir yolu gündüz gibi aydınlatan lazerli far teknolojisini kullandı. Farlar tüketicinin isteği üzerine otomobile takılacak. BMW i8’de yüksek yoğunlukla LED farlar standart oiarak sunuluyor. LED farlara kıyasla yüzde otuz daha fazla enerji verimliliğine sahip lazer farlar daha hafifler ve 600 metreye kadar görüş mesafesi sağlıyor.
BMW i8, ait olduğu otomobil sınıfında devrim yapmaya hazır. Kompakt bir otomobilin tüketim ve emisyon değerlerine sahip ilk spor otomobil. Plug-in hibrid otomobilin gücü, en yüksek verimlilik ve dinamik özelliklerle yola çıkan elektrik motoru ve yanmalı motorun kusursuz senkronizasyonunda yatar. Artık bir hayal değil, gerçeğe dönüşen geleceğin teknolojisi. Zamanın ruhunu bile hızlandıran ilk spor otomobil.
Büyüleyici bütünsel konseptiyle, BMW i8 modern ve sürdürülebilir spor otomobil vizyonunu hayata geçiriyor. Duygulara hitap eden tasarımı, BMW i8’in sunduğu nitelikleri gözler önüne seriyor. Otomobil hareketsizken bile hızlanma potansiyelini ortaya koyan dinamik oranlarıyla, safkan bir spor otomobilden çok daha fazlasını sunuyor. Estetik görünümü her zaman, maksimum verimlilik ve mutlak performans için daha fazla aerodinamik özelliklere sahip olmak gibi işlevsel amaçlara yöneliktir.
Sportif görünümden çok daha fazlası sunan BMW i8, sportif mobiliteyi benzersiz sürüş konseptiyle devrime dönüştürdü. BMW EfficientDynamics teknolojisi için yeni bir evrim aşamasını oluşturdu. Plug-in hibrid konsepti ile üç silindirli benzinli motor ve BMW i’ye özgü LifeDrive mimarisinin bileşimi, heyecan verici bir sürüş deneyimini garanti ediyor. Dinamik özelliklerin ve verimliliğin birbirinin karşıtı olmadığını, aynı anda deneyimlenebileceğini kanıtlıyor.
 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Koni Tofaşlar

BMW e30 Resimleri

Honda S2000 Resimleri